04 Юни 2020четвъртък09:15 ч.

Целувката - тест за съвместимост!?

/ брой: 186

автор:Дума

visibility 1217

В това сигурно с състои тайната свръхзадача на целувката. Двама души могат да изпитват интерес един към друг и дори силна симпатия. Те се чувстват добре, когато са заедно. Но първите целувки ще покажат дали между тях има и страст, или са просто приятели.
Понякога първото докосване до устните предизвиква парадоксална реакция - студенина, дори неприязън. Именно тази реакция е характерна за мъжете и жените, които не са физически съвместими.
Няма нищо учудващо, че жените отделят толкова много внимание на първата целувка. Освен еротичния и психологическия аспект за тях в целувката се крие друг важен аспект - биологичният.

Целувайки се, жената
прави свой анализ

В една от публикациите, посветени на тази тема, много остроумно се казва, че в момента на целувката жената с помощта на "своя компютър" измерва температурата и пулса на мъжа, взима проба от неговата слюнка за определяне на киселинността и изучава внимателно неговата хормонална система. Данни за всичко това тя получава само от слюнката и миризмата на мъжа.
И накрая, някакво "хитро устройство" й дава важния отговор, подходящ ли е този мъж за продължител на рода, или по-добре тя да се прибира вкъщи.
Затова първите целувки са най-важният компонент от развитието на отношенията. Те може би са по-важни, дори отколкото първия секс. Целувайки се, вие разказвате за себе си и за вашето настроение в този момент.

Целувката безспорно
носи в себе си
разнообразни сигнали

Концентрацията на феромоните в излизащата от вас миризма може да съобщи много за състоянието на вашата сексуалност в този деликатен момент. Ако вашите устни са плътно затворени, то това е свидетелство, че не желаете да продължавате играта. Но ако те си "играят" с устните на партньора, това вече е знак за покана. И партньорът започва да действа по-смело. Ако неговият език се движи убедително направо, това означава, че той изпитва явно желание, а мекият и изплъзващ се език е свидетелство за предпочитания към бавна любовна игра.
По време на целувката трябва сами да се научите да усещате партньора. Добрите любовници още на стадия на играта с устни достигат пълен контакт и взаимно разбирателство, което им позволява да получат от близостта максимално удоволствие.
 

Не е ясно кои мерки остават след 15 юни

автор:Дума

visibility 0

25 са новите случаи на коронавирус у нас

автор:Дума

visibility 60

Затоплянето продължава

автор:Дума

visibility 57

Горяните от Ню Йорк

автор:Христо Георгиев

visibility 351

/ брой: 104

Рядък шанс

автор:Лозан Такев

visibility 238

/ брой: 104

Научният фонд ще финансира изследвания на КОВИД-19

автор:Дума

visibility 146

/ брой: 104

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ